DiagnoseSpecialist.jpg

Diagnose specialist

De hedendaagse auto techniek ontwikkelt zich razendsnel, in onze hightech dorpsgarage werken vakkundige en gepassioneerde autotechnici aan uw auto met het juiste equipment. Door continu te investeren in kennis en equipment kunnen wij een vakkundige diagnose garanderen.

Waar sommige bedrijven kiezen om onderdelen op de gok te vervangen (op uw kosten) of de auto naar de dealer brengen gaan wij een stap verder. Wij beschikken over uitgebreide toegang tot merkdocumentatie, speciaal gereedschap en verschillende (merk specifieke) diagnose apparaten op dealer-niveau. Hiermee zijn alle benodigdheden aanwezig om uw storing professioneel op te lossen.

Sporadische storing?

Heeft u last van een sporadische storing in uw auto? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij werken met het motto; ‘meten is weten’. Het liefst brengen wij uw sporadische storing in beeld met speciale apparatuur voordat er (zinloze) onderdelen worden vervangen. Dit vergt (helaas) soms veel tijd maar voorkomt dure en zinloze reparaties. Wij gebruiken hiervoor een scope, deze maakt live opnames  van de elektronica in uw auto. Zodra de storing optreedt kunnen wij de data analyseren en de storing inzichtelijk maken.

Afhankelijk van de frequentie van de storing bent u uw auto even kwijt. Bij zeer sporadische storingen willen wij uw auto graag gebruiken als dagelijks woon/werk verkeer, dit om kosten voor u te besparen. Wanneer de storing zich dan voordoet kunnen wij direct handelen.