Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Kuiken & Zn in St. Annaparochie

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan heel goed dat all-seasonbanden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Kuiken & Zn beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden, raadt Vakgarage Kuiken & Zn zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden, adviseert Vakgarage Kuiken & Zn winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg.

All-seasonbanden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all-seasonbanden een verstandige keuze. All-seasonbanden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Kuiken & Zn gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Bent u op zoek naar autobanden in St. Annaparochie (Friesland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen.

Banden van verschillende merken

Vakgarage Kuiken & Zn biedt u banden aan van merken als VIking, Bridgestone, Continental, DUnlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in St. Annaparochie bent u Vakgarage Kuiken & Zn altijd aan het juiste adres.

Contactgegevens

Vakgarage Kuiken & Zn
Nij Toerenburg 5
9076 MA

tel.: 0518401516
mail: info@vakgaragekuiken.nl