vakgaragekuiken_occassion-zoekopdracht_header

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE AUTO?

Door het grote aanbod op de automarkt weten wij als geen ander dat de aankoop van een auto leuk, maar ook uitdagend kan zijn. Wij helpen u hierbij graag! Al jaren voorzien wij onze klanten van nieuwe en gebruikte occasions door toepassing van succesvolle zoekopdrachten.
Staat uw droomauto niet tussen onze occasions? Geen zorgen, wij kunnen u alsnog helpen bij het vervullen van uw wensen. Na jarenlange ervaring hebben wij de kennis, een netwerk en de expertise in huis om uw wens op maat te bedienen.

WENSEN

Wij willen graag weten waar u naar op zoek bent. Heeft u een bepaald budget samengesteld, merk/type voorkeur, specifieke wensen en eisen? Door dergelijke aspecten duidelijk vast te stellen kunnen wij gericht zoeken naar een passende match. Heeft u al wat gevonden? Stuur de link (url) naar ons door en wij bekijken of dit een betrouwbare auto voor u is.

MATCH

Zodra wij een passende match voor u hebben gevonden aan de hand van uw wensen en eisen nemen wij contact met u op. Uw toekomstige auto wordt gecontroleerd op o.a. Onderhoudshistorie, km controle NAP, schadeverleden, eventuele bekende kwalen en daarnaast uitgebreid visueel geïnspecteerd.
Indien alles naar wens is bespreken we met u het voorstel, indien u akkoord geeft gaan wij het transport regelen.

Let op: Wij geven u altijd een transparant voorstel, geen bijkomende kosten van de zoekopdracht! één vaste prijs voor uw nieuwe auto. Dit is inclusief transport, onderhoudsbeurt (indien noodzakelijk), tenaamstelling, pechhulp en inruil van uw huidige auto.

UW VOORDELEN OP EEN RIJTJE

  • Een nette en betrouwbare auto waarvan de historie bekend is.
  • Transparant en kwaliteit.
  • Wij ontzorgen, hebben alles in één huis. Transport, tenaamstelling, verzekering, inruil etc.
  • Een eerlijke prijs, altijd in samenspraak ook voor uw eigen inruil.
  • BOVAG garantie
  • Gratis pechhulp bij aankoop

Vele tevreden klanten zijn u voorgegaan, neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.