vakgaragekuiken_3d-uitlijnen-header

AUTO UITLIJNEN 3D

Uitlijnen van uw auto doet u bij Vakgarage Kuiken. Een auto is net als alle machines aan slijtage onderhevig. Door een kleine botsing kan er ongemerkt al iets veranderen wat grote gevolgen heeft voor het rijgedrag. Als de auto tijdens het rijden afwijkt naar één kant is dat meestal het gevolg van scheefstand van een van de wielen. Het gevolg is dat de band(en) scheef afslijt(en). Vervangen is een tijdelijke remedie, want bij nieuwe banden gebeurt het weer. De oplossing? 3D-uitlijnen.

WAT IS 3D UITLIJNEN?

Door gebruik te maken van een professionele 3D-lasertechniek worden de assen van alle kanten bekeken en gecontroleerd. Vervolgens begint de reparatie die ervoor zorgt dat uw nieuwe banden of gebruikte autobanden weer gelijkmatig afslijten. Het resultaat is een auto die weer prettig stuurgedrag vertoont.

DE VOORDELEN VAN 3D UITLIJNEN

Wetenschap liegt niet, zegt men weleens. Dat geldt zeker voor het 3D-uitlijnen van een auto. Door gebruik te maken van gemeten waardes komt de auto altijd weer in evenwicht. En het mooie is dat het resultaat gelijk merkbaar is op de weg. Bij Vakgarage Kuiken wordt de auto altijd door een professional uitgelijnd. 

HOE WERKT 3D UITLIJNEN?

Bij het constateren van scheef afgesleten banden is het van belang om zo snel mogelijk in te grijpen. Niet alleen voorkomt dat problemen in de toekomst, slijtage wordt na verloop van tijd meestal alleen maar erger en dat kan gevaarlijke situaties opleveren. Door de assen met een 3D-lasertechniek te bekijken en wanneer nodig aan te passen, wordt altijd een optimaal resultaat behaald. 

WAAROM KIEST U VOOR VAKGARAGE KUIKEN?

Vakgarage Kuiken is dé uitlijnspecialist van noord-west Friesland. Wij hanteren nette tarieven voor het uitlijnen van een auto en hechten veel waarde aan de relatie met onze klanten. Naast het uitlijnen kunt u bij ons ook terecht voor nieuwe banden van bekende merken en nieuwe velgen. Als u pech onderweg krijgt en snel service nodig heeft, kunt u contact opnemen met onze 24-uurs pechhulpservice, welke voor slechts € 39,95 bij ons is af te sluiten (geldig in Nederland én in 43 andere Europese landen. Uw aanhanger of caravan is meeverzekerd).

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.